De Onderwijsgroep Amersfoort verzorgt openbaar voortgezet onderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs in Amersfoort en omgeving. Onder het bevoegd gezag van de Onderwijsgroep vallen zes scholen, waarin alle soorten van onderwijs zijn ondergebracht.

Ter ondersteuning van de afdeling Finance zoeken wij een

Stagiaire Finance

0,6 – 0,8 fte

Wil je binnen het onderwijs mee krijgen hoe het werkt op de Finance afdeling? Kom dan stage lopen bij Onderwijsgroep Amersfoort!

Binnen het Bureau Management Ondersteuning (BMO) is er een afdeling Finance die samenwerkt met de afdelingen HR, Personeels- & Salarisadministratie, Secretariaat en ICT. BMO ondersteund 6 scholen waarvan er 10 locaties zijn. BMO neemt veel van de overhead kosten voor zijn rekening, maar ook op de schoollocaties zijn overhead taken belegd, zoals administratief personeel en kan ook verborgen zijn in de taken van docenten.

Als stagiaire Finance krijg je de opdracht om de overhead kosten in kaart te brengen en te analyseren hoeveel BMO kwijt is aan overhead. Hierbij is er een benchmark speciaal voor het onderwijs ontwikkeld en daar wil het Onderwijsgroep Amersfoort tegen af zetten.

Het betreft een stage voor 3 tot 4 dagen in de week. De werkdagen worden in overleg vastgesteld.

Functie-eisen:

Voor deze functie is het belangrijk dat je:

  • Een HBO opleiding richting Bedrijfskunde, Finance, Economie of een gerelateerde studie;
  • Zelfstandigheid, organisatiesensitiviteit, leergierig, enthousiast en proactief bent;
  • goed kan samenwerken;
  • beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • vaardig bent in het MS Office pakket (Excel);

Wij bieden:

Een uitdagende stage in een klein ambitieus team. Een stageovereenkomst voor maximaal 5 maanden met als stagevergoeding € 350,- bruto per maand bij een fulltime stage.

Informatie en sollicitatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda van Oirsouw, telefoon 033-4701008 doorkiesnummer 6008, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar www.onderwijsgroepamersfoort.nl

Belangstellenden kunnen hun schriftelijke sollicitatie voor dinsdag 16 juli mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De gespreksronde vindt op woensdag 17 juli plaats.